enzalutamide

Тази страница съдържа кратка информация за ензалутамид и набор от връзки към повече информация за употребата на този лекарствен продукт, резултатите от изследванията и текущите клинични изпитвания.

FDA одобрение за ензалутамид

Ензалутамид е одобрен за лечение

Ензалутамид също се проучва в лечението на други видове рак.

Дефиниция от речник на лекарствата – Подробна научна дефиниция и други имена за този наркотик.

Ензалутамид – Обобщено описание на важна информация за това лекарство, което може да включва следното

Наркотиците често се изследват, за да разберат дали те могат да помогнат за лечението или предотвратяването на други състояния, освен тези, за които са одобрени. Този информационен лист за пациентите се прилага само за одобрените употреби на лекарството. Въпреки това, голяма част от информацията може да се отнася и за неодобрени употреби, които се изследват.

Целеви ракови терапии – Информация за употребата на това лекарство за лечение на рак.

Хормонална терапия за рак на простатата – Информация за употребата на това лекарство за лечение на рак.

Резултати от клиничното изпитване: Ензалутамид подобрява оцеляването при пациенти с метастатичен рак на простатата – важни резултати от клиничните проучвания за това лекарство, информация за обстоятелствата и как е направен опитът.

Намерете клинични изпитвания за ензалутамид – Проверете за опити от списък с клинични изпитвания за рак, които сега приемат пациенти.

Важно: Информацията за наркотици на тази страница е предназначена да бъде образователна. Това не е заместител на медицинските съвети. Информацията може да не обхваща всички възможни начини на употреба, действия, взаимодействия или странични ефекти на това лекарство или предпазни мерки, които трябва да се предприемат при употребата му. Моля, обърнете се към вашия медицински специалист за повече информация относно Вашето специфично медицинско състояние и употребата на това лекарство.