Яжте това, а не че преглед диета план

Яжте умни и може да загубите 10-30 килограма – или повече.

Доста проста ли? Това е идеята зад Яжте това, не, че! От Дейвид Зинченко (бивш редактор на мъжкото здраве) и готвачът Мат Гълинг. В цялата книга те се съсредоточават върху приемането на по-малко калории, отколкото тялото ви изгаря всеки ден. Направете това, като замените по-висококалоричните храни с продукти, които са по-ниски в мазнини и калории.

Доста нещо, включително хляб, фантазия кафе, десерт и пържола. Има много информация за хранене и избягване на калориите претоварване в ресторантите.

Някои от най-добрите суап ресторанти на програмата

Няма специални правила, които да запомните, но трябва да потърсите храната, която ядете, и да видите кой е най-добрият избор. Лесно е да търсите суапове в любимия си ресторант. Дори е по-лесно да пазарувате за храни в магазин за хранителни стоки с обширни списъци с одобрени храни.

Ниво на ограничения: Няма.

Готвене и пазаруване: Вие готвите и пазарувате както обикновено.

Пакетирани храни или ястия: Не.

Вътрешни срещи: Не.

Упражнение: Не се препоръчва. Но авторите казват, че трябва да сте достатъчно активни, за да изгаряте калориите, които приемате всеки ден.

Вегетариански или вегетариански: Въпреки че няма конкретни указания за вегетарианци или вегани, програмата може да послужи като ресурс за създаване на суапове, които работят с вашия стил на хранене.

Ниско съдържание на мазнини диета: Всеки суап, очертан в книгата включва калории, мазнини, захар и натрий.

Без глутен: Не. Много от суапите са за ресторанти, където е трудно да се намерят храни без глутен.

Цена: Няма допълнителни разходи.

Подкрепа: Това е диета, която правиш сама. Можете да се регистрирате в уеб сайта, за да получите достъп до инструменти за отслабване и др.

Работи ли?

Яжте това, не Това не е точно диета, а ръководство за калории, което може да ви помогне да отслабнете, като направите по-здравословен избор. Не предполагайте, че всичко на страницата “яжте тази” на книгата е здравословно и препоръчително за отслабване.

Вземете това лъскаво ръководство до супермаркета и ресторантите, за да ви помогнат да направите по-интелигентен избор.

Няма изследвания, подкрепящи този подход за отслабване, и има съмнителни препоръки в книгата, като много хранителни храни на страницата “не, че” на страницата.

Добре ли е за определени условия?

Ако се опитвате да намалите натрий, мазнини или калории в диетата си, това ръководство може да ви помогне да навигирате в менютата на ресторанта и супермаркетите. Но това не е балансиран хранителен план. Не предполагайте, че всичко на страницата “яжте тази” на книгата е здравословно и препоръчително за отслабване.

Ако имате заболяване, посъветвайте се с Вашия лекар за насоки за вашата диета.

Последното слово

Анализът на елементите на менюто на ресторанта и хранителните продукти е очите. Избягването на 20-те най-лоши храни, натоварени с мазнини, калории и натрий, включително 8-те супер храни, е добър съвет за всички.

Ако често ядете бързо хранене или приготвени храни, това ръководство е натъпкан с полезна информация, която може да ви помогне да направите по-интелигентен избор.

Това е полезно ръководство за хора, които не искат да диета, но се опитват да направят по-добър избор. Не е задължително да отслабнете, освен ако не контролирате общите си калории за деня и упражнявате.

Хората, които се нуждаят от повече структура и отслабване, трябва да намерят друг план за хранене.

SOURCE

Zinczenko, D. Яжте това, не, че! 2013: Диета за отслабване без диета, Rodale Press, 2012.

Здравословни, вкусни рецепти от и списание “Хранене добре”.

Докато упражнявате, трябва да броите между …