Основно оборудване за фитнес у дома: кардио машини, силови тренировки, оборудване за балансиране и др

Обичате идеята за тренировки в дома: да можете да упражнявате своето време, без дори да напускате къщата. И най-накрая сте се ангажирали да построите домашна фитнес зала. Но ако сте като повечето хора, това е мястото, където лесната част свършва.

Лесно е да се преодолеете с невероятния набор от фитнес оборудване, налични днес, казват експерти. Може да се окажете не само да раздухвате бюджета си, но и да преместите спалнята си в кухнята, за да направите място за новата си екипировка.

“Най-голямата грешка, която хората правят, когато събират домашна фитнес зала, купуват прекалено много фитнес оборудване или неща, които са твърде сложни за употреба”, казва личната треньорка Джесика М. Ботец, MA, LAT, CSCS, съсобственик на Empower Personal Training в Дърам, Н.С.

Втората по-голяма грешка, казва тя, е “да купуваме всички същите видове екипировка, като всички кардио или всички сили за тренировка, и да не осъзнаваме как това ограничава това, което можеш да постигнеш”.

Така че, докато купувате велоергометър, бягаща пътечка и ски-машина, може да изглежда като че ли покривате всички ваши бази, вие наистина се подготвяте само за един вид тренировка, казва Боттеш. Избирането на разнообразие от видове оборудване ще ви даде по-здравословна, по-балансирана тренировка в дома си като цяло.

Експерти от Съвета по Упражнение (ACE) съветват всеки, който мисли за създаването на фитнес за дома, да обмисли не само специфичните ви фитнес нужди, но и наличното ви пространство, бюджета ви и колко време можете да отделите за тренировките в дома ,

И така, от какво наистина се нуждаете за тренировките в дома си и колко пространство и пари ще предприемете? Bottesch, заедно с личния си треньор и физически терапевт Бен Кисст, DPT, собственик на фитнес и фитнес клуб и рехабилитационен център в Милуоки, Уис., И експерти от Съвета за упражнения и колеж по спортна медицина, помогнаха да се съберат следните ръководства.

У дома тренировка Точка 1: Сърдечно тренировъчно оборудване

Какво представлява: Всеки тип оборудване, което ви помага да поддържате гладко и непрекъснато движение и повишен сърдечен ритъм в продължение на поне 20 минути.

Докато упражнявате, трябва да броите между …

Докато упражнявате, трябва да броите между …