Еректилна дисфункция: лечение и грижи

Тенденции при еректилна дисфункция

Може да се изненадате от всички възможности за лечение на еректилна дисфункция. Тези статии се отнасят до лечението на състоянието – и грижата за хората, които го имат.

Ерективната дисфункция може да бъде лекувана на всяка възраст. Лечението зависи от общото ви здравословно състояние и основната причина за проблема.

За съжаление, някои мъже не са склонни да се занимават със сексуални въпроси с лекаря си. В резултат на това те не получават помощта, която би могла да реши проблема им с ED.

По-добър начин на живот може да бъде всичко, от което се нуждаете за по-силна ерекция.

Да, това е помпата на пениса. Въпреки недостатъците си, вакуумът за еректилна дисфункция работи много добре за много мъже. Научете повече за плюсовете и минусите на това изпробвано и истинско устройство.

Протези на пениса – импланти за пениса – предлагат постоянно решение на еректилната дисфункция. Има повече видове, отколкото може да мислите.

Хирургията може да подобри притока на кръв към пениса, като по този начин подобри ерекцията.

Може да искате да опитате тези естествени лекарства като алтернативни лечения за еректилна дисфункция.

Вижте какво е в разработването, тъй като изследователите се състезават да донесат нови лекарства за еректилна дисфункция на пазара.

От поколения кората на дървото Йохимбе, вечнозелен роден в Западна Африка, е използвана като лекарство за ЕД.

Alprostadil е вид лекарство, което причинява разширяване на кръвоносните съдове, което увеличава притока на кръв в тялото. Чрез увеличаване на притока на кръв към пениса, алпростадилът спомага за укрепване на ерекцията.

Cialis, Levitra, Staxyn, Stendra и Viagra работят по подобен механизъм за предизвикване на ерекция. Има тънки разлики в продължителността на лечението и колко бързо той действа.

Тестостеронът, бромокриптинът и каберголинът са хормонални лечения, които могат да помогнат при еректилната дисфункция.

Недостатъчното производство на тестостерон не е често срещана причина за еректилна дисфункция; Въпреки това, когато ED възниква поради намаленото производство на тестостерон, тестостероновата заместителна терапия може да подобри проблема.

Пурпурната коза е трева, която в продължение на векове е била традиционно лекарство в Китай. Използва се за ниско либидо, еректилна дисфункция, умора, болка и други състояния.

Добрите неща обикновено се случват, когато една интимна двойка вижда секс терапевт.

Това се нарича комуникация. Еректилната дисфункция засяга и двамата партньори в една връзка. Ето как да говорите за това.

Ето какво трябва да знаете, ако партньорът ви страда от еректилна дисфункция.