Експертиза и класиране – назални и парасанални тумори

Специалистите са широко признати за техния опит в грижата за хора с назални и парасанозни тумори.

Разширено диагностициране и лечение

В медицински центрове, специалисти по ухо, носа и гърлото (оториноларинголози), неврохирурзи, онколози, радиационни онколози, патолози и рентгенолози работят като екип за лечение на назални и паразални тумори. Други специалисти са включени, ако е необходимо.

Лекарите използват най-новите лечения за назални и паразални тумори. Радиационните онколози използват специализирани лъчетерапия, като интензивно-модулирано лъчева терапия и протонна терапия, за точно насочване на туморните клетки и намаляване на риска от странични ефекти. Когато е възможно, хирурзите използват минимално инвазивни хирургични техники, като ендоскопска хирургия и минимално инвазивна хирургична операция, за да отстранят туморите.

Национално признат опит

Лекарите ще работят с вас, за да прегледат всички ваши възможности за лечение и да изберат лечението, което най-добре отговаря на вашите нужди и цели. Обхватът на леченията, предлагани на хора с назални и паразални тумори, включва хирургия, радиация и химиотерапия.

Назални и парасанални тумори са необичайни. Лекарите имат опит в диагностицирането и лечението на тези тумори. Лекарите лекуват около 150 души с назални и паразални тумори всяка година.

Центърът за ракови заболявания отговаря на строгите стандарти за изчерпателен център за рак на Националния онкологичен институт, който признава научните постижения и мултидисциплинарния подход към профилактиката, диагностиката и лечението на рака.

В Рочестър, Мин., В Джаксънвил, Флорида, и в Скотсдейл, Аризона, се нареждат сред най-добрите болници за ракови заболявания, съобщава US News & World Report.