Важните близначки бебешки дрехи за първия месец

Първият път, когато пазарувате за близнаците си, ще бъдете изкушени да вземете всички очарователни комплекти, които виждате. Отблъснете желанието! През първите няколко месеца от живота функцията е много по-важна от модата за вашите бебета.

Имайте предвид тези общи съвети за пазаруване за близнаци

Този списък ще ви преведе през първите три или четири седмици след пристигането на вашите бебета.

Подметки: 10-12, къси или дълги ръкави

Изберете размери 0 или 3 месеца, тъй като близнаците обикновено са по-малки от едно бебе. Продължете и купете няколко по-големи екипи (до 6 месеца), тъй като близнаците не винаги растат със същата скорост; Ако не знаете половинките на вашите бебета предварително или ако имате намерение да имате повече деца, изберете цветове, които ще се чувствате комфортно да облечете или момче, или момиче; Потърсете дрехи, които продължават лесно – тези, които се спускат на предната страна или обгръщат вашите бебета, така че няма да ви трябват дрехи над главите им. Опитвайки се да се обличаш с едно бръщолевено бебе е достатъчно трудно, да не говорим за две.

Подпора, които щракнат или вратовръзка отстрани, са по-лесни за поставяне върху малко бебе, отколкото тези, които текат над главата. Тениските също са по-добри от тези, докато пантофите на бебетата ви паднат.

Обиди: 8-10

Собствениците са основата на гардероба на бебето. Те са еднокомпонентни памучни облекла, налични в дълги или къси ръкави. Прихванати в чатала правят смяната на бебето, ами, бързо.

Детски рокли и траверси: 6-8

Дълги рокли, които се затварят в долната част, поддържат краката на бебето ви топло и правят промените на пелените по-лесни. Някои рокли са с прикрепени ръкавици, за да предпазят бебето ви от надраскване. Академията по педиатрия (AAP) препоръчва бебетата да носят парчета трапезария през нощта и да не ги покриват с одеяла или юргани. Трапезарите с вградени крака ще поддържат бебето ви удобно и уютно от брадичката до петите.

Чорапи / чорапи: 6-8 чифта

Защита на бебето от инфекция; Видението на бебето: какво вижда вашето бебе; Помощ за екземата на бебето ви

Чорапите и чорапите трябва да са достатъчно свободни за размахване на пръстите на краката. Тези, които имат еластична лента в маншета, са по-склонни да продължават да ритат малки крака. Не забравяйте, че обувките са направени за ходене. Обувките не са необходими, докато вашите бебета не започнат да ходят. Те могат също да възпрепятстват растежа на краката.

Ранни признаци на слуха Los; Защитете вашите деца: Вземи си снимка; Зърнени храни в дневната грижа: Въпроси, които трябва да зададете